• HR Executive Search
  • HR Recruitment
  • HR Interim Management
Selecteer een pagina

Proclaimer

Proclaimer Piets & Van den Heuvel

Welkom op onze website. Piets & Van den Heuvel is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Wij doen er alles aan deze actueel, informatief en juist te houden.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. U kunt ons een e-mail sturen aan info@pietsvandenheuvel.nl of bellen met 06- 51 049 653. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw reactie. Alle informatie, die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. Meer over onze inspanningen om uw gegevens te beschermen, leest u in onze privacy statement.

Persoonsgegevens

Piets & Van den Heuvel vindt de bescherming van uw persoonsgegevens zeer belangrijk. Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website, gebruiken we alleen voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Informatie die u verstrekt voor een informatieverzoek of e-mail gebruiken we alleen voor de afhandeling van uw aanvraag.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even alstublieft. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Overig

Deze Proclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Voor vragen over deze website of de inhoud daarvan neemt u contact op met info@pietsvandenheuvel.nl. Op onze website zijn, net als onze offertes en overeenkomsten, onze Algemene Voorwaarden van toepassing.