• HR Executive Search
  • HR Recruitment
  • HR Interim Management
Selecteer een pagina

Persbericht

Persbericht: februari, 2020

Merel Piets & Natasja van den Heuvel starten met Piets & Van den Heuvel hun eigen bureau vanaf 1 februari 2020: jarenlange ervaring binnen het vak en bewezen succes als partners. Onderscheidend, uitgesproken, doortastend, vasthoudend en integer.

HR recruitment zit in de bloedbaan van beide vakvrouwen. Op eigen wijze hebben zij de afgelopen vier jaar samen opdrachtgevers laten zien waar de meerwaarde zit in de samenwerking met Piets & Van den Heuvel. Deze meerwaarde is te vertalen naar de bewezen successen, jarenlange ervaring binnen de bemiddeling van HR Professionals, liefde voor het vak, bewust zijn van je kracht en bij twijfel niet doen. Dit alles met de nodige dosis humor en lef.

Beiden hebben een breed en actief netwerk aan zowel de opdrachtgevers- als kandidaten zijde. Een netwerk dat zeer actief onderhouden wordt, niet alleen gedurende een lopende procedure maar juist ook daarbuiten.

Deze jarenlange investering in het op- en uitbouwen van een waardevol netwerk, in goede maar ook in slechte tijden, draagt mede bij aan het succes van Piets & Van den Heuvel. ‘ We komen niet altijd wat halen, maar brengen ook graag iets’ .

Bij iedere kennismaking met opdrachtgevers en kandidaten wordt er uitgebreid naar de mogelijkheden gekeken. Hierbij staat Piets & Van den Heuvel bekend op de heldere en eerlijke communicatie, de positief kritische benadering en doortastendheid.

In tijden waarin er steeds meer besef komt dat mensen het kapitaal zijn van de organisatie krijgt HR de positie die het verdient. Een positie die zorgvuldigheid verlangt bij het vaststellen van het te zoeken profiel, waar soms onorthodoxe wervingskanalen uitkomst bieden maar waar toegang tot een groot netwerk het verschil zal maken.

Piets & Van den Heuvel heeft toegang tot dit netwerk en beheerst deze expertise. Kandidaten worden opdrachtgevers en opdrachtgevers worden kandidaten. Inzetten op een duurzame relatie met beide partijen geeft mogelijkheid tot snel leveren van een lijst met potentiële kandidaten voor een opdracht en uiteindelijk tot een duurzame en impactvolle bemiddeling.