Organisatie

HEINEKEN is ’s werelds meest internationale brouwer met meer dan 250 internationale en regionale bier- en cidermerken in meer dan 190 landen. Onze gepassioneerde collega’s werken elke dag met veel plezier om onze consumenten te laten genieten van onze mooie bier- en cidermerken als Heineken, Amstel, Brand, Desperados, Affligem en Apple Bandit. In Nederland heeft HEINEKEN drie brouwerijen, in Den Bosch, Wijlre en Zoeterwoude, de grootste brouwerij van Europa. Daarnaast worden frisdranken gebotteld in Bunnik bij Vrumona, een dochteronderneming van HEINEKEN.

Functie

Deze People Business Partner is onderdeel van een professioneel en enthousiast HR team en is tevens lid van het MT van het bedrijfsonderdeel Verpakken (500 FTE). Je bent volwaardig gespreks- en sparringpartner voor het management van dit onderdeel en je neemt een coachende rol aan waar nodig. Zo draag je bij aan een professionele, kwalitatief hoogwaardige en innovatieve organisatie door continue de beste mensen op de juiste plaats te zetten, o.a. door middel van sterke uitvoering van Performance en Talent Management.

Je bent zowel strategisch bezig met de lange termijn visie, als hands-on met de dagelijkse HR vraagstukken. Het betreft een brede, verantwoordelijke en impactvolle rol. Daarnaast initieer en leid je diverse People projecten en veranderprocessen voor jouw scope. Samen met de People Advisor breng je structuur aan in de processen en weet je zelfstandig koers te bepalen in de vernieuwde HR-structuren.

Wij zoeken een stevige, gedreven en enthousiaste People Business Partner die excelleert in een omgeving waar veel verandert en waar veel gebeurt. Je hebt een innovatieve kijk op HR, bent inhoudelijk sterk, zeer pragmatisch en op elk niveau in de organisatie een volwaardig gesprekspartner.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als HR business partner in een dynamische, bij voorkeur snel veranderende (supply chain) omgeving
  • Stevige persoonlijkheid
  • Initierend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemend
  • Communicatief sterke verbinder

Aanbod

  • Een verantwoordelijke, impactvolle en brede HR-rol met veel ruimte voor initiatieven
  • Deel uitmaken van een hecht en professioneel HR team
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden en mooie secundaire voorwaarden
  • 32u is bespreekbaar en bij Heineken werk je hybride

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja van den Heuvel (06-51 049 653) of Merel Piets (06-51 558 558). Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie/toelichting via de knop “solliciteren” Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.