Organisatie

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Samen met zo’n 1350 trotse specialisten verwerken zij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Heemskerk maakt gezond eten lekker en makkelijk. Het is de missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn. Dit wordt bereikt door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, de medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen.

Functie

De HR Manager is eindverantwoordelijk voor het HR-beleid en de vertaalslag hiervan naar de business. Als lid van het MT speel je een belangrijke rol in het bepalen van de te varen koers en bouw je mee aan deze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je hebt een innovatieve kijk op het HR-vak en de actuele thema’s op het gebied van organisatie, medewerkers en ontwikkeling en draagt dit op enthousiaste wijze uit naar de rest van de organisatie. Je hebt goed in beeld wat er in de organisatie speelt en leeft en kunt op die manier de juiste vertaalslag maken naar het HR-beleid en vice versa. Je geeft leiding aan een professioneel team. De ontwikkeling van medewerkers en duurzaamheid zijn breed gedragen onderwerpen binnen Heemskerk. Dit geldt uiteraard ook voor gezonde voeding. Het initiëren en leiden van grote HR gerelateerde projecten is tevens een belangrijk onderdeel van deze rol. Wij zoeken voor Heemskerk een ondernemende, enthousiaste en gedreven HR-professional die graag verder wil bouwen aan de ontwikkeling van deze organisatie. Je bent strategische en analytisch uitstekend onderlegd maar zeer pragmatisch in je werkwijze. Daarnaast ben je van nature een echte verbinder en communiceer je uitstekend op elk niveau van de organisatie. In deze rol bepaal je continu de balans tussen operationele uitdagingen in een 24/7 (productie) omgeving en de strategie voor de langere termijn.

Functie-eisen

  • Minimaal 10 jaar ervaring als HR Manager bij een soortgelijke (productie) omgeving
  • Strategisch, ondernemend, verbinder, proactief
  • Trackrecord in project- en stakeholdermanagement
  • Proactieve sparringpartner voor MT en de organisatie

Aanbod

  • Bouwen aan een organisatie waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Een combinatie van strategie, business partnership en people management
  • Diversiteit aan HR-projecten Leidinggeven aan een enthousiast HR-team
  • Prettige werkomgeving waar de trots op de producten voelbaar is

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja van den Heuvel (06-51 049 653) of Merel Piets (06-51 558 558). Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie/toelichting via de knop “solliciteren” Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.