Organisatie

In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. Het Prinses Máxima Centrum begon als eigen organisatie met het verlenen van zorg aan kinderen met bepaalde vormen van kanker in het najaar van 2014. Dat gebeurde vanaf eigen afdelingen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. In 2016 startten we met research onder de vlag van het Prinses Máxima Centrum. In 2016 begon ook de bouw van ons centrum tegenover het WKZ in Utrecht. Op 18 mei 2018 werd het nieuwe gebouw in gebruik genomen door de eerste patiënten.

Functie

De HR Business Partner speelt, samen met zijn of haar collega’s, een sleutelrol bij het professionaliseren, optimaliseren en borgen van moderne HR instrumenten in een organisatie in opbouw. Jij ontwikkelt en communiceert een duidelijke visie op de HR strategie en zorgt dat je een invloedrijke sparringpartner en adviseur bent voor het lijnmanagement. Je brengt structuur in de processen, verbindt alle lagen van de organisatie en weet zelfstandig koers te bepalen in de vernieuwde HR-structuren. Daarnaast initieer je projecten rondom actuele HR topics en implementeer je deze in de organisatie. Prinses Maxima Centrum zoekt een stevige en enthousiaste HR Business Partner die excelleert in een omgeving waar gebouwd moet worden. Inhoudelijk sterk, pragmatisch en op elk niveau in de organisatie een volwaardig gesprekspartner. Jij initieert samenwerking tussen afdelingen en werkt nauw samen met je collega business partners. In deze rol rapporteer je aan de HR Directeur en maak je deel uit van een professioneel en bevlogen HR team.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als HR business partner
  • Aantoonbare ervaring met projectmanagement
  • Stevige persoonlijkheid • Analytisch en ondernemend
  • Communicatief sterke verbinder
  • Aanpakker

Aanbod

  • Een echte bouwfunctie waar je vormgeeft aan een professionele HR-afdeling
  • Een verantwoordelijke en brede HR-rol bij een organisatie met grote maatschappelijke relevantie
  • Een werkgever die middenin de maatschappij staat en waar baanbrekend werk wordt verricht

Inlichtingen

Merel Piets (06) 51 558 558 of Natasja van den Heuvel (06) 51 049 653

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie/toelichting via de knop “solliciteren” Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.