Organisatie

Quintes Holding is een snel groeiende (scale up) landelijk werkende financieel dienstverlener met momenteel circa 400 medewerkers en een hoofdkantoor in Culemborg. Quintes richt zich voornamelijk op het mkb en bedient in totaal zo’n 100.000 klanten. Quintes heeft binnen haar brede portefeuille een sterke propositie op het gebied van schadeverzekeringen.

Functie

Alles in deze functie heeft te maken met het verder op- en uitbouwen van deze snelgroeiende organisatie in scale-up fase. Het leggen van een stevig (HR) fundament, het faciliteren van deze groei en het initieren van uiteenlopende HR gerelateerde projecten zijn de voornaamste onderdelen van deze rol. De HR Business Partner is onderdeel van diverse MT’s en gaat er regelmatig op uit om de verschillende locaties te bezoeken. Je fungeert als volwaardig gesprekspartner naar de kantoordirecteuren van deze locaties. Je brengt structuur in de processen, stelt je (positief) kritisch op weet zelfstandig koers te bepalen in de vernieuwde HR-structuren. Wij zoeken een stevige, gedreven en enthousiaste HR Business Partner die excelleert in een snel groeiende omgeving waar gebouwd moet worden en waar veel gebeurt. Je bent inhoudelijk sterk, zeer pragmatisch en op elk niveau in de organisatie een volwaardig gesprekspartner.

Functie eisen

Kandidatenprofiel:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als HR business partner in een dynamische, bij voorkeur snelgroeiende omgeving
  • Stevige persoonlijkheid
  • Initierend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemend
  • Communicatief sterke verbinder

Aanbod

De organisatie biedt:

  • Een functie waarin je bouwt aan een organisatie in scale-up fase
  • Een verantwoordelijke en brede HR-rol met veel ruimte voor initiatieven
  • Een ambitieuze organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling en groei
  • Salaris circa 65K, 32 uur behoort tot de mogelijkheden

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja van den Heuvel (06-51 049 653) of Merel Piets (06-51 558 558). Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie/toelichting via de knop “solliciteren” Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.